Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dimecres, 14 de novembre del 2012

L’Arxiu col·labora en un vídeo divulgatiu de Sant Feliu per al Curs de Patrimoni Arquitectònic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.


L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza per aquesta tardor el curs de patrimoni arquitectònic “Patrimoni Portuari: barris amb port / ports amb ciutat”. Entre les diverses activitats programades hi ha una visita a Sant Feliu de Guíxols i Palamós el proper 16 de desembre per conèixer la relació d’aquestes ciutats amb els respectius ports. Els organitzadors han elaborat un vídeo divulgatiu del contingut d’aquesta visita, en el qual ha col·laborat l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols amb diverses imatges i plànols.

Vegeu el vídeo a https://vimeo.com/50670183
Més informació del curs a http://www.curspatrimoni.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada