Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 11 de març del 2013

L'Arxiu Municipal col·labora en la promoció turística de Sant Feliu a la revista "Costa Brava Magazine"



En el darrer número de la revista "Costa Brava Magazine", corresponent a hivern del 2013 s'hi pot llegir, en castellà i en anglès, l'article "Una ciudad abierta al mar. Sant Feliu de Guíxols, entre la tradición y la modernidad", signat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols - Arxiu Municipal. L'article, il·lustrat amb espectaculars fotografies antigues del mateix Arxiu Municipal, proposa al lector els diversos atractius culturals i turístics que fan de la ciutat un racó especial que val la pena de visitar. Tal com es diu en l'encapçalament del text, Sant Feliu de Guíxols és una atractiva ciutat catalana de la Costa Brava, en ple Mediterrani, que conserva encara el sabor del seu passat mariner.




Us convidem a llegir aquest article i el conjunt de la revista. “Costa Brava magazine” és una publicació gratuïta, que podeu trobar a l’oficina de Turisme, l’OiAC, la Biblioteca Municipal  i als Centres Cívics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada