Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 13 de gener del 2014

Xerrada sobre rebirthing a la Biblioteca MunicipalEl proper dijous 16 de gener, a les 19 h., tindrà lloc a la Biblioteca una xerrada sobre Rebirthing, a càrrec de Carme Frigola.

El Rebirthing és una tècnica, creada per Leonard Orr, que treballa amb la respiració conscient i connectada. Mitjançant aquesta tècnica es pot superar l’estrés que genera l’activitat diària.

Carme Frigola s’ha format amb el mateix Leonard Orr, a més de la Sondra Ray, en Bob Mandel i també a l’escola de Manuel Rodríguez i Doia Riera, i de formar part de la junta directiva de Rebirthing Internacional España, organització internacional creada per Leonard Orr per tal de difondre i mantenir el coneixement del Rebirthing tal com ell el concep.

Amb aquesta xerrada la Biblioteca inaugura el cicle Les altres teràpies: el proper dijous 6 de febrer Cecilia Jori, mestra i terapeuta, ens parlarà de "Els sòlids platònics i la seva relació amb la salut"; i el 6 de març,  tindrem una “Xerrada pràctica sobre Constel·lacions familiars” a càrrec de Neus Pont Quirós.


Totes les xerrades seran a les 19 h., a la sala d’actes de la Biblioteca Pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada