Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 19 d’abril del 2012

Èxit de públic a la presentació del llibre de memòries d’Albert Tauler

El passat divendres 13 d’abril, el primer pis de la Biblioteca Octavi Viader de Sant Feliu es va omplir de gom a gom amb motiu de la presentació del llibre “Memòries i reflexions d’un vell ganxó”, d’Albert Tauler. El llibre és un relat autobiogràfic de les experiències i idees que han anat configurant la personalitat del Sr. Tauler en el transcurs de la seva vida, des de la infantesa fins a l’actualitat.

El Sr. Tauler és una persona de tarannà vitalista, gran conversadora i amb una memòria prodigiosa. Va treballar en diversos oficis durant la seva joventut fins a dedicar-se a la feina de pastisser, ocupació que va exercir durant 47 anys. Persona culturalment inquieta i gran lector, “Memòries i reflexions d’un vell ganxó” constitueix la primera obra literària d’aquest novell escriptor de gairebé 88 anys.L’acte va comptar amb la presència del Sr. Tauler; de l’Alcalde, Sr. Joan Alfons Albó; i del també escriptor Sr. Xavier Colomer-Ribot, que ha tingut cura de l’edició del llibre. També hi foren presents les dues nétes del Sr. Tauler, que glossaren amb emoció i tendresa la figura del seu avi.

El proper dilluns 23 d’abril, diada de Sant Jordi, el Sr. Tauler serà a la rambla Vidal de la nostra ciutat signant exemplars del seu llibre “Memòries i reflexions d’un vell ganxó”.

(A les imatges, una instantància del públic assistent a la presentació, i el Sr. Albert Tauler signant exemplars del seu llibre. Autor de les imatges: Salvador Estibalca).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada