Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 13 de setembre del 2012

Nova col•laboració a l’Arxiu Municipal pel fons documental Narcís Masferrer

Aquesta setmana el Sr. Julià Castelló ha cedit a l’Arxiu Municipal una còpia de diversos inventaris que realitzà del fons Narcís Masferrer Buixó abans que aquesta documentació ingressés a l’Arxiu Municipal. Com ja és sabut, els escrits i dibuixos de Narcís Masferrer Narmas es troben actualment dipositats a l’Arxiu Municipal per exprés desig de la seva filla, Sra. Dolors Masferrer, i estan essent descrits i classificats per tal de posar-los a la disposició dels ciutadans i dels usuaris. L’aportació del Sr. Castelló permetrà als tècnics de l’Arxiu disposar d’una eina que serà de gran valor per a completar-ne la catalogació.


Narcís Masferrer caricaturitzat per ell mateix (AMSFG. Fons Narcís Masferrer Buixó. Proc: Dolors Masferrer Baqué)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada