Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 16 d’agost del 2012

La revista L’Arjau dedica el seu darrer número a l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen

Ja ha sortit el número 65 de la revista cultural L’Arjau, editada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per mitjà de l’Arxiu Municipal. Aquest número està dedicat monogràficament a l’exposició “Paisatges de llum, paisatges de somni. De Gauguin a Delvaux”, organitzada per l’Espai Carmen Thyssen.


A partir d’ara la revista no s’enviarà per correu sinó que cal recollir-la en els estancs i llibreries de Sant Feliu de Guíxols o en els serveis municipals següents: Botiga del Monestir, Oficina d’Informació Ciudadana, Punt d’Informació Juvenil, Guíxols Desenvolupament (estació d’autobusos), Centres Cívics de Vilartagues i Tueda, Biblioteca pública Octavi Viader i Arxiu Municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada