Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dimecres, 19 de desembre del 2012

Aquest Nadal, "Serrans i Jurioles"!

El proper dissabte 22 de desembre, a les 18 h., a la sala Abat Panyelles del Monestir, es presentarà el llibre "Serrans i Jurioles. 21 retrats guixolencs". La publicació recull 21 retrats hiperrealistes a gran format dibuixats per l'artista Carles Piqueras, acompanyat d'una selecció de textos elaborada per l'escriptor Joaquim Pijoan. Una mirada personal a 21 guixolencs i guixolenques de procedències i trajectòries heterogènies, però tots ells molt coneguts per la resta dels seus conciutadans.


"Serrans i Jurioles" parteix de l'exposició que, amb el mateix títol, es va poder veure aquest estiu al Museu d'Història de la Ciutat, a la mateixa sala Panyelles on hi haurà la presentació. Uns retrats excel·lents, que reflexen fidelment els trets físics i psicològics dels seus protagonistes i als quals només els falta parlar. La presentació anirà a càrrec del poeta i pintor gironí Narcís Comadira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada