Amb motiu de
la Setmana
Internacional d’Arxius 2015, els Arxivers del Baix Empordà hem
realitzat una nova activitat conjunta amb el Consell Comarcal del Baix Empordà
-Projecte AODL-, per donar a conèixer les referències
històriques i culturals dels productes i la gastronomia de la nostra comarca als
professionals del món culinari i als ciutadans.
L’acte de presentació
es durà a terme el 5 de juny a les 19 h, on es presentarà la selecció de
materials que es poden trobar en els arxius de la comarca sobre gastronomia. A
més, el contingut es publicarà com a exposició virtual a una pàgina del blog del
grup, del qual celebrem el primer any de
funcionament. Podeu consultar l'exposició virtual clicant aquí
L’acte que tindrà lloc
a la sala polivalent de l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà té un doble
objectiu:
- Presentar els continguts, documents
i bibliografia (receptes, menús, notícies, fotografies, articles i monografies)
que sobre productes i gastronomia del Baix Empordà s’han trobat en els fons
documentals, col·leccions i produccions impreses conservades en els arxius
municipals i en l’arxiu comarcal
- Presentar la situació actual i de
futur dels professionals i empreses del sector.
Hi intervindran: Pep
Vila, filòleg i historiador de la cultura i Quim Casellas, Xef del
Restaurant Casamar de Llafranc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada