Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 20 de juny del 2011

Els Tallers d’Història visiten la gent gran


Després de fer les sessions a les escoles i als instituts de Sant Feliu de Guíxols, el dijous i el divendres passat l’Arxiu Municipal, per mitjà dels Tallers d’Història, va organitzar dues xerrades a l’Asil Surís i a l’Hospital Municipal per convidar la gent gran a recordar els mitjans de transport d’abans. Aquest mes de juny, les fotografies antigues van ser el punt de partida per parlar dels carros, les tartanes i els primers autobusos. També es va comentar quins han estat els cotxes més populars i com, des dels anys 60, aquest mitjà de transport ha anat guanyant protagonisme a la vida de les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada