Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 2 de juny del 2011

El llibre digital de la Mostra Artística Sant Jordi 2011



La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit ha realitzat la Mostra Artística de Sant Jordi 2011 en el marc dels Tallers d’Història que cada curs escolar porta a terme l’Arxiu Municipal amb els centres d’ensenyament de Sant Feliu de Guíxols. Enguany els alumnes han participat a la Mostra amb els seus escrits i dibuixos sobre l’evolució dels transports terrestres a la nostra ciutat, especialment els carros, tartanes, traginers i autobusos.
Gràcies a la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics (i a l’Equip LIC) del Baix Empordà, us oferim ara disponible a Internet tots els treballs presentats en aquesta XXXVI Mostra Artística en un format de LLIBRE DIGITAL.
Agraïm també la participació de tot l’alumnat de la ciutat i a la feina del professorat en la tasca pedagògica de difondre, cada any, una part de la nostra història.
 
Gaudiu-ne!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada