Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 30 de juny del 2011

Premiat un treball de recerca de batxillerat elaborat amb documentació de l'Arxiu Municipal


La guixolenca Anna Lletjós Mallofré, estudiant de Batxillerat de l'IES Sant Elm de Sant Feliu, ha estat premiada per la Universitat de Girona pel seu treball "Reforma de l'antic hospital en un centre cultural juvenil", en el marc de la 12 edició Premis Consell Social de la UdG, dins la categoria de treballs de recerca en l'àmbit comarcal.

El treball d’Anna Lletjós proposa l’obertura a Sant Feliu d’un centre adequat per fer front a la manca d’espais per a la gent jove. L’autora l’ubica a l’antic Hospital, “edifici amb molta història i part del patrimoni de la ciutat”, segons explica ella mateixa. Per a la realització del treball, Anna Lletjós ha portat a terme un estudi interdisciplinari de l’edifici des de la seva evolució històrica i arquitectònica; és en aquesta tasca que ha consultat diversa documentació i fotografies de l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols.
Des de l’Arxiu Municipal volem felicitar l’Anna per l’èxit aconseguit amb el seu treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada