Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dimarts, 2 d’agost del 2011

El darrer número de la revista L'Arjau, disponible en format digital

Ja és possible consultar i descarregar-se des del web municipal el darrer número de la revista cultural L'Arjau, editat des de l'Arxiu Municipal (Àrea d'Història, Coneixement i Difusió). En aquesta ocasió L'Arjau proposa un recorregut pel passat, present i futur de les drassanes guixolenques i la construcció de vaixells a la nostra població.

L'Arjau també és disponible gratuïtament en format paper a les llibreries i dependències municipals. Així mateix, recordem que, per fer difusió d'aquest número de L'Arjau, del dia 2 al 14 d'agost es pot veure una exposició sobre aquest tema al pati de l'Ajuntament. Els horari d'exposició són els següents:

De dilluns a divendres als matins de 8:00 hores a 15:00 hores
Dissabte i diumenge als matins de 10:00 hores a 14:00 hores
Les tardes, cada dia, de 16:00 hores a 20:00 hores

Premeu el següent link per accedir al darrer número de L'Arjau en format digital:
http://www.guixols.cat/web/files/arxiu/arjau/20110802pd_arx_arjau_64.pdf

Si ho voleu, també podeu consultar la pàgina general de l'Arxiu Municipal dedicada a L'Arjau a la següent adreça:
http://www.guixols.cat/web/cultura/arxiu-municipal/larjau-revista-cultural.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada