Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

divendres, 5 d’agost del 2011

Tot recordant el ninotaire NARMAS amb motiu de la Festa Major

Tot i que ja han passat els focs del dia 4 d'agost, encara sou a temps de gaudir de les parades i atraccions de Festa Major d'enguany. A continuació us presentem una visió de com es gaudia de les fires de l'any 1969 sorgida del llapis del dibuixant guixolenc Narcís Masferrer Buxó "Narmas". La il·lustració va aparèixer a l'edició especial de Festa Major de 1969 del setmanari Àncora, i amb ella també volem fer un petit recordatori de "Narmas", que ens va deixar fa poc més d'un any i que ha estat tot un referent per a la nostra ciutat en els camps de l'ensenyament, el teatre i la il·lustració gràfica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada