Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 26 de setembre del 2011

L'Arxiu Municipal col·labora amb una nova pàgina web


L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha encetat una línia de col·laboració amb la pàgina web http://www.soysantfeliudeguixols.com/ per realitzar la difusió de diversos continguts relatius a la nostra ciutat d’acord amb el nom i l’esperit de l’àrea municipal a la que pertany l’Arxiu, l’àrea d’història, coneixement i difusió. La col·laboració se centrarà en difondre aspectes poc coneguts dels nostres costums, de la nostra història i tradicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada