Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dimarts, 20 de setembre del 2011

Projecció del documental "Narcís Masferrer i Buixó: NARMAS"l'Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó Albertí, i el president de l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols, Jordi Gallego Caldas, us conviden a l'acte que tindrà lloc el proper 23 setembre de 2011, a les 20 h. a la sala d'actes del Museu d'Història: Projecció del documental d'Anna Vicens: "Narcís Masferrer i Buixó: NARMAS" amb la participació del periodista Julià Castelló que glossarà la personalitat de Narmas. Presentaran l'acte Joan Vicens (Agrupació Fotogràfica) i Pau Casals (regidor de l'Àrea d'Història, Coneixement i Difusió).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada