Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 15 de desembre del 2011

Inauguració de l'exposició del Museu d'Història "Un segle de temporals a Sant Feliu"

Aquest proper dissabte 17 de desembre, a les 18 h. de la tarda, s’inaugura al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (plaça del Monestir s/n) l’exposició “Un segle de temporals a Sant Feliu – 1911. Sobreviure a la tempesta”. La mostra repassa amb imatges, maquetisme i pintura més de cent anys de tortuosa relació, a través de forts temporals i naufragis, de Sant Feliu amb el mar. Es recordarà també el gran temporal de llevant de gener de 1911 que va deixar més de 140 víctimes a les costes de Barcelona, Tarragona i València.

L’exposició “Un segle de temporals a Sant Feliu – 1911. Sobreviure a la tempesta” ha estat oganitzada pel Museu d’Història en col·laboració amb l’Ajuntament de Cambrils. Ha comptat també amb la participació de diverses entitats i particulars de Sant Feliu, entre els quals l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

La mostra es podrà visitar fins el 12 de febrer de 2012 de dimarts a dissabte de 10 a 13 i de 17 a 20 h., i també els diumenges i festius de 10 a 13 h.

Durant l’acte de presentació, s’oferirà un petit concert coral de temes mariners a càrrec de la coral Cypsella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada