Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 23 de juliol del 2012

Un llibre d'història naval de Sant Feliu de Guíxols

Portada del llibre

La recent publicació del llibre Història dels navilis Real San Felipe, Cambí i el Catalhan, construïts a la Real Fàbrica de navios de Sant Feliu de Guíxols d’Antoni de Padua Homs, comença a donar els seus fruits. El Museu Naval de Madrid ha pogut identificar correctament, gracies a aquest treball, dos mitjos cascos de vaixell com els prototips dels navilis construïts a Sant Feliu de Guíxols durant el segle XVIII. Vaixells utilitzats posteriorment per l’Armada Espanyola com a model per a la seva flota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada