Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 9 de juliol del 2012

Un nou apartat sobre llegendes ganxones

La web Sóc Sant Feliu, amb la col·laboració de l'Arxiu Municipal, ha presentat el seu nou apartat dedicat a les llegendes ganxones. Una nova manera de gaudir  de les nostres tradicions i no deixar caure en l'oblit aquelles llegendes que, durant anys, varen fer volar la imaginació dels guixolencs!


AMSFG. Fons Arxiu Mas. Autor: Desconegut.
Drac de ferro forjat situat a la façana de can Barraquer (actualment hi ha el mercat municipal) Protagonista de la llegenda "l'Ocell de la Pesta"

Per accedir a les llegendes: Cliqueu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada