Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 27 de maig del 2013

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols senyalitza el patrimoni històric del municipiDes de fa algunes setmanes es poden contemplar en diversos indrets de Sant Feliu de Guíxols uns plafons explicatius d’esdeveniments i elements singulars de la història del municipi. Aquest programa de senyalització del patrimoni guixolenc ha estat impulsat per l’Ajuntament, amb l’objectiu de visibilitzar i acostar el nostre passat col·lectiu tant als ciutadans com als visitants.

L’Arxiu Municipal ha participat activament en aquest projecte, atès que ha redactat la major part dels textos que figuren als plafons situats a l’aire lliure i ha fet la tria de pràcticament la totalitat d’imatges que els il·lustren. La coordinació del projecte i el  disseny dels plafons ha anat a càrrec del Sr. Antoni Homs. En la senyalització del patrimoni històric guixolenc hi han participat també altres serveis municipals com el Museu d’Història, que ha tingut cura dels textos referents a l’edifici del monestir, i l’Àrea de Turisme, que s’ha ocupat de la traducció dels textos al castellà, l’anglès i el francès.


Us convidem a gaudir de l’extraordinària i apassionant història de Sant Feliu de Guíxols, que ara podreu descobrir passejant tranquil·lament per la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada