Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 30 de juny del 2014

Visita a Girona i Sant Feliu de Guíxols 05/07/2014


Ens plau convocar-vos a la propera activitat de l’Agrupació d'Arquitectes per a la defensa i la intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), prevista per al dissabte 5 de juliol de 2014 i organitzada pel Dr. Arquitecte Ricardo Gómez Val, Director del XXXVIIè Curset, i la Bianca Lázaro, Arquitecte Tècnica, membre de l’equip organitzador. Aquesta és la segona visita relacionada amb la temàtica de les Jornades però està oberta a tots els membres de l’AADIPA i als arquitectes col·legiats.
El programa previst és el següent:

09Trobada davant de l’església de Sant Pere de Llorà (Llorà, carretera GI-531,
direcció a Les Planes d’Hostoles, Km 12.5).
10Visita a l’església de Sant Pere de Llorà, acompanyats per Lluís Bayona Prats, Cap del Servei de Monuments de la Diputació de Girona.
11Finalització de la visita i trasllat al següent punt de trobada.
12Trobada a l’entrada de la Parròquia de Sant Josep (Avinguda de Lluís Pericot, núm.2, G
12Visita a la parròquia de Sant Josep, acompanyats per Mn. Jordi Reixach.
13Finalització de la visita i trasllat al següent punt de trobada.
14Trobada al restaurant Bahía (Passeig del Mar núm. 17, Sant Feliu de Guíxols).
16Recepció de benvinguda per part de l’il·lustríssim Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, i visita al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, acompanyats per Albert Plà i Gisbert, arquitecte autor del Pla Director del conjunt actuacions de restauració del Palau de l’Abat, la Torre del Fum, la Torre del Corn, l’exterior de l’absis i el camí de ronda; Salvador Ventura, arquitecte autor de la restaura portalada de l’església; Francesc Plà i Josep Bohigas, arquitectes autors de l’Espai Thyssen. Freixes, arquitecte autor de l’Espai Metge Rural.
19Fi de la visita i cloenda.

El cost de la visita és de 25€ per als membres de l’AADIPA i de la Demarcació de Girona i de 30€ per a la resta d’assistents. D’acord amb l’article 20.Ú.14º.d de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit, aquesta factura estarà exempta d’IVA.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans de les dues del migdia del dijous 3 de juliol de 2014.És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada