Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 20 de juliol del 2015

Ajuda a localitzar els titulars legítims dels “Papers de Salamanca”

COMPARTEIX AQUEST CORREU
Veure aquest mail en el navegador
Ajuda a localitzar els titulars legítims dels “Papers de Salamanca”
 
L’Arxiu Nacional de Catalunya engega una campanya que pretén localitzar titulars de documents confiscats arran de la Guerra Civil espanyola. Fins ara en un centenar i escaig de casos no ha estat possible aquesta localització i identificació. És per això que el Departament de Cultura d'aquí a pocs dies donarà a conèixer en un comunicat oficial a la premsa escrita la llista de persones encara no localitzades que foren objecte de confiscacions i de les quals s’ha conservat documentació.
Si creieu que en podeu ser hereu legítim o que ens podeu ajudar en la seva localització us demanem que us poseu en contacte amb l’Arxiu Nacional de Catalunya trucant al telèfon 93 589 77 88 o a través del correu electrònicanc.cultura@gencat.cat.


Més informació
Consulta la relació de noms de persones no localitzades
Vídeo: Se buscan los herederos de los papeles de Salamanca

CONTACTAR-NOS


Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya
Rocafort 242 bis, 1r
BarcelonaCatalunya  08029
Spain

Add us to your address book
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2015 Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada