Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 18 de juliol del 2011

L'agrupació teatral Benet Escriba: Un quart de segle fent teatre

A.M.S.F.G. Fons Antoni Vidal Arxer. Autor: desconegut.

Per celebrar els 25 anys fent teatre de l'agrupació Benet Escriba aquí teniu un parell d'imatges. La primera és un retrat dels membres de la companyia de teatre de l'agrupació Romea, on podem veure des de l'esquerra, drets: primer Benet Escriba; segon, Francesc Masferrer; cinquè, Miquel Ros. Des de l'esquerra, assegut, primer Josep Molins; quarta, Carme Parreño. Si teniu més informació de les persones que apareixen a la imatge, podeu adreçar-vos a l'Arxiu Municipal. La segona imatge és una representació al teatre municipal de l'agrupació Benet Escriba de l'any 1994.

A.M.S.F.G. Fons Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Autor: Desconegut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada