Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Lliurament a l'Arxiu Municipal d'un treball d'arxivística


Marta Fontanet i Ambrós, autora del treball de recerca del Master d'Arxivística i gestió de documents 2010 - 2011: Model estàndard d'ajuda a la realització de gestió de continguts de variables per suportar els procesos administratius. A fet donació d'un exemplar del dit treball a l'Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Com ens explica la pròpia autora en la presentació de la recerca: "En el treball és fa una anàlisi comparativa d'un procediment administratiu en tres administracions locals amb la finalitat de dissenyar un model unificat per a totes elles. És un treball transversal perquè recull informació i conceptes de diferents disciplines i permet que les administracions locals disposin de pautes per avançar en el camp de l'e-administració". El procediment administratiu analitzat és una llicència urbanística de primera ocupació, la qual pertany a la unitat d'urbanisme dels ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Castell - Platja d'Aro i Llagostera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada