Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 27 d’octubre del 2011

Fer festa a Sant Feliu de Guíxols: Llegendes i tradicionsLa col·laboració de l'Arxiu Municipal amb la pàgina web "Soc Sant Feliu de Guíxols" comença a donar els seus fruits. Ja podeu gaudir d'un recull de les nostres festes i tradicions. Els textos han estat elaborats per la directora de l'Arxiu Municipal, M. Àngels Suquet, a partir del recull de Joan Amades i altres autors. Les il·lustracions són de Narcís Masferrer, extretes de la seva "Auca de l'any".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada