Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Llibres digitals de l'Arxiu Municipal de Sant Feliu de GuíxolsL'Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols us presenta un nou servei: l’accés, en format digital, a llibres exhaurits o fora de catàleg que formen part del seu servei de publicacions. Aquestes publicacions estaran disponibles en format PDF a través del blog de publicacions digitals i de la pàgina de facebook de l'Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols. El primer llibre que posem al vostre abast es el número 1 de la col·lecció d’estudis guixolencs “El futbol a Sant Feliu” de Josep Muñoz i Ayats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada