Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Projecte Impuls, any 2011


El passat dia 30 de setembre varen acabar el seu període de treball, a l’Arxiu Municipal, les senyores Pepi García Márquez i Silvia Salvador Enfedaque (treballadores contractades dins el Projecte Impuls del departament de treball de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social europeu) a qui volem agrair públicament la labor realitzada i l’excel·lent predisposició que han mostrat. La feina realitzada per Pepi García i Silvia Salvador ha permès la digitalització de més de 14000 imatges del fons fotogràfic de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, la digitalització de 11 llibres, exhaurits o fora de catàleg, del servei de publicacions municipal. També han participat en tasques d’organització de la documentació de l’Arxiu Municipal, pas previ a la digitalització de documents. També volem fer un esment a la feina realitzada per Esther Díaz Mallén i Silvia Rutllan Ferrer, que varen treballar a l’Arxiu Municipal en la primera edició del Projecte Impuls, realitzant una feina imprescindible per a les posteriors tasques de digitalització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada