Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 3 de novembre del 2011

L’Arxiu Municipal participa en la taula rodona “L’associacionisme i els equipaments culturals al territori: cooperació per a la mediació”

M. Àngels Suquet, directora de l'Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols

L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha estat convidat a participar en la setena edició de l’Espai Despuig, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner de Barcelona, fundació privada dels centres d’estudis de parla catalana. El tema que es tractarà enguany és “L’associacionisme i els equipaments culturals al territori: cooperació per a la mediació”. La jornada tindrà lloc a Lloret de Mar el dissabte 5 de novembre; a les 12 hi haurà la taula rodona a la Biblioteca Municipal (pl. de Pere Torrent, s/n). El debat serà moderat per la Sra. Amaranta Gibert de Nova Ràdio Lloret i hi participaran la Sra. M. Àngels Suquet, directora de l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols; el Sr. Jordi Tura, director del Museu Etnològic del Montseny La Gabella, Arbúcies; el Sr. Josep Vives, cap del Servei de Biblioteques de la Direcció General del Promoció i Cooperació Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Pere Gifre, president de l’Institut d’Estudis Empordanesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada