Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dimarts, 15 de novembre del 2011

L’Arxiu Municipal signa un conveni per a la promoció de la cultura i el patrimoni guixolenc a través d’Internet

L’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha signat un conveni de col·laboració amb el Sr. Esteban Abdala Tortajada per a la promoció de la cultura i el patrimoni de Sant Feliu de Guíxols a través del seu web http://www.socsantfeliudeguixols.com/ (versió en castellà a http://www.soysantfeliudeguixols.com)

La web del Sr. Abdala té com a objectiu oferir informació comercial, cultural i promocional de Sant Feliu de Guíxols amb la finalitat de donar a conèixer al públic els nombrosos atractius de la ciutat. La participació de l’Arxiu Municipal es concreta en elaborar i proporcionar informació dels elements singulars de la història, la cultura i el patrimoni guixolenc a partir dels nombrosos recursos documentals de què disposa el centre.

De moment ja és possible trobar al web http://www.socsantfeliudeguixols.com/ informació sobre l’origen i evolució dels barris guixolencs, així com una detallada explicació de les festes i tradicions de Sant Feliu. En breu s’hi podran consultar les 401 biografies de gent ganxona recollides per Gerard Bussot al llibre Gent d’un segle, editat per l’Arxiu Municipal el passat mes d’abril i a hores d’ara ja exhaurit.

(A la imatge, moment de signatura del conveni entre el Sr. Abdala i el Sr. Joan Alfons Albó, alcalde de Sant Feliu, en presència de la Sra. M. Àngels Suquet, directora de l'Arxiu Municipal)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada