Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dilluns, 28 de novembre del 2011

Presentació del llibre "Costa Brava, història en relleu" realitzat per l'Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols

L'acte tindrà lloc el proper dissabte 3 de desembre del 2011 a les 12 del migdia a la sala d'actes del Monestir (entrada per la plaça del Monestir). Hi assitiran els autors: M. Àngels Suquet, Marc Auladell i Josep Auladell, tècnics de l'Arxiu Municipal, així com la Sra. baronessa Carmen Thyssen - Bornemisza que ha prologat el llibre.


El llibre Costa Brava, història en relleu recull 160 fotografies en 3D del primer terç del segle xx. L’exclusivitat d’aquesta obra rau en la tècnica emprada, l’anàglif a partir d’una imatge estereoscòpica, que permet contemplar imatges tridimensionals i aconseguir, d’aquesta manera, una màxima sensació de realitat.
Els autors d’aquestes imatges no són professionals; es tracta de gent benestant que captava les escenes quotidianes de les seves vacances per tenir-ne un record, però que també explorava el paisatge i el tipisme d’aquesta zona amb mirada d’etnògraf.
Aquest llibre ofereix una dimensió inèdita de la Costa Brava que permet entrar en els escenaris més emblemàtics del litoral gironí i barrejar-se amb la gent. Us convidem, doncs, a gaudir de l’essència de la Costa Brava i a jugar amb el singular efecte 3D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada