Pàgines

NOTÍCIES

L’Arxiu Municipal existeix des de la creació de la ciutat medieval (segle XIV), amb la ciutat i per a la ciutat. És la Casa de la Memòria, el lloc on es guarden els documents amb informació sobre com s’ha anat organitzant i construint Sant Feliu de Guíxols; sobre els fets i les persones que han format part de la seva història.

Sant Feliu de Guíxols és la ciutat on vivim, l’escenari protagonista de la nostra vida. És el lloc on ens sentim vinculats de manera més immediata o directa, però alhora és com un farcell atapeït, ple d’una gran diversitat d’elements que, dia a dia, anem descabdellant.

dijous, 10 de novembre del 2011

Propera presentació d'un llibre de fotografia antiga de la Costa Brava



Properament sortira a la venda un llibre de fotografia antiga en 3D de la Costa Brava. Aquesta novetat editorial ha estat realitzada per l'Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols i editada per l'editorial barcelonina Efados. El 3 de desembre es portara a terme la presentació d'aquest llibre a Sant Feliu de Guíxols. Us anirem informant.

Per començar un petit fragment de l’Àlbum Meravella. Llibre de belleses naturals i artístiques de Catalunya, 1933.
«Tot això és la Costa Brava: terrer que tot just es desvetlla i comença a enjoiar-se de noves gràcies –urbanitzacions en curs i d’altres en projecte, residències sumptuoses, rutes arran de mar, etc.– que aconduïdes amb seny faran ressaltar encara més la seva beutat natural; regió ignorada, verge encara de les emocions i dels trasbalsos que la civilització porta aparellats; terra de llibertat, a la fi, gelosa de conservar els seus costums, el seu tipisme i que, no obstant, se us ofereix acollidora, amb una senzillesa i cordialitat tan profundes, que us deixarà corprès i estimareu des del primer moment.»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada